Tejeskávé
2008.10.29.23:06 ✿ Kategória : II.
Fázis ● III.
Fázis
Hozzávalók:
1 ek gabonakávé
2 ek hársméz
5 dl teljes tej ( próbáljuk ki kecske tejjel )
Készítés:
A tejet felforraljuk, a gabonakávét összekeverjük a mézzel, majd mikor a tej ihatóra hűl, belekeverjük.
Javaslat:
Próbáljuk ki akácmézzel is!
Cukorral is készíthetjük, csak akkor a barna bio nádcukrot a gabonakávéval a csészébe tesszük, majd a forró tejet ráöntjük és összekeverjük. Ekkor felesben forralt vízzel is készíthetjük.
Figyelmeztetés:
De csak mikor meghült, akkor kínáljuk meg gyermekünket!
1 ek gabonakávé
2 ek hársméz
5 dl teljes tej ( próbáljuk ki kecske tejjel )
Készítés:
A tejet felforraljuk, a gabonakávét összekeverjük a mézzel, majd mikor a tej ihatóra hűl, belekeverjük.
Javaslat:
Próbáljuk ki akácmézzel is!
Cukorral is készíthetjük, csak akkor a barna bio nádcukrot a gabonakávéval a csészébe tesszük, majd a forró tejet ráöntjük és összekeverjük. Ekkor felesben forralt vízzel is készíthetjük.
Figyelmeztetés:
De csak mikor meghült, akkor kínáljuk meg gyermekünket!