Kókuszos mézes keksz

Hozzávalók:

1 csésze kókuszreszelék
1 csésze bio teljes kiőrlésű búza liszt (BLTK 200)
2 csésze bio finom liszt (BL55)
3 ek bio nádcukor ( világos )
3 ek méz
3 ek aludttej
10 dkg liba zsír, vagy mangalica zsír, vagy vaj
1 tojás
1 tk szódabikarbóna

Készítés:

A száraz hozzávalókat ( lisztek, szódabikarbóna, kókuszreszelék, cukor ) először összekeverjük, majd hozzáadjuk a zsíradékot is. Utána belegyúrjuk a nedveseket ( tojás, aludttej, méz ) . 1-2 órára hűtőbe tesszük pihenni. Utána félcentisre kinyújtjuk, majd formákkal kiszúrjuk, végül kizsírozott tepsiben 180 fokos előmelegített sütőben 10 perc alatt kisütjük.