Bevezetés
Az Átállás
Kenyérsütés
Konyhatechnika
Receptek
Befőzés
Konyhakert
Használati utasítás
Aktuális frissítések
Lépésről - lépésre
képek
I. Fázis
II. Fázis
III. Fázis
Lekvár
Befőtt
Szörp
Aszalvány
Savanyúság
Félkész ételek
Ízesítők
Vegyes
Mariann
Átállási szakácskönyv
Receptek - tanácsok
Lekvár
Befőzés
Bodza lekvár szederrel
2008.11.02.03:13 ✿
Tartósítószer nélkül.
Tovább ...
Szerző :
Mariann
Bodza lekvár
2008.11.02.03:13 ✿
Gyömbéres-almás bodza lekvár. Tartósítószer nélkül.
Tovább ...
Szerző :
Mariann
Fahéjjas bodzalekvár
2008.11.02.03:13 ✿
Tartósítószer nélkül.
Tovább ...
Szerző :
Mariann
Mandarin lekvár
2008.11.02.01:30 ✿
Ízesített lekvár. Tartósítószer nélkül.
Tovább ...
Szerző :
Mariann
Mézes kajszi lekvár citromfűvel
2008.11.02.00:23 ✿
Pikáns kajszilekvár. Tartósítószer nélkül.
Tovább ...
Szerző :
Mariann
Bevezetés
/
Befőzés
/